V MB Panónska Cafe & Sushi by Mercedes-Benz, kombinujeme to najlepšie z troch svetov – lahodnú ázijskú kuchyňu, vynikajúcu kávu a prémiový dizajn. Tento jedinečný priestor na Krasovského ulici 12 vznikol s jasnou víziou: poskytnúť našim zákazníkom nielen dokonalé služby pri kúpe a servise vozidiel, ale aj neopakovateľný gastronomický zážitok.

Prečo práve sushi bar a kaviareň? V MB Panónska veríme, že naši zákazníci si zaslúžia to najlepšie vo všetkých aspektoch života. Sushi predstavuje symbiózu elegancie, precíznosti a kvality – hodnoty, ktoré sú hlboko zakorenené v DNA našej značky. Podobne je to aj s kávou, ktorá spája umenie jej prípravy a pôžitok z jej chuti. Práve kombináciou kvalitného gastronomického zážitku s kvalitou, ktorou je MB Panónska známa chceme našim návštevníkom ponúknuť chvíle oddychu a pohody v prostredí, ktoré odráža všetky hodnoty značky Mercedes-Benz.

MB Panónska Cafe & Sushi by Mercedes-Benz je miestom, kde sú naši zákazníci vždy vítaní. Či už prichádzate na konzultáciu so svojím obľúbeným predajcom, alebo ste sa rozhodli len tak si vychutnať šálku výberovej kávy, sushi a zrelaxovať pri dobrej hudbe, tento priestor je stvorený práve pre vás. Sme presvedčení, že takéto kvalitné pohostenie a exkluzívne prostredie si naši zákazníci jednoducho zaslúžia.

Na celý koncept MB Panónska Cafe & Sushi by Mercedes-Benz dohliada náš partner Pavol Ondrejka, ktorý sa stal známym práve jeho bývalou prevádzkou sushi barov v Starom meste a v Petržalke. Pod jeho dohľadom sa v priestoroch pravidelne dejú marketingové akcie MB Panónska, ktoré dopomáhajú povzniesť nie len zážitok našich existujúcich zákazníkov, ale aj prilákať nových.

Srdečne vás pozývame od 2.9.2024, aby ste si prišli vychutnať nový zážitok, ktorý sme pre vás pripravili s rovnakou precíznosťou a láskou k detailom, ako všetko, čo robíme v MB Panónska.